fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

13/ 12/ 2017
  Протягом тривалого часу Європейська Бізнес Асоціація наголошувала на необхідності ліквідувати так звані юридичні дірки, які дозволяють нечесним підприємцям ввозити в Україну товари без сплати податків та митних зборів. Такі підприємці декларують, що імпортують товари начебто для особистого користування, але, насправді, такі товари пізніше реалізуються в Україні з комерційною метою. Тому Європейська Бізнес Асоціація вітає введення додаткових передумов для імпорту товарів на суму до 500 євро без сплати митних зборів та податків при перетині кордону залізницею або на автомобілі. Такі вимоги передбачені проектом закону 6776-д, прийнятим Верховною Радою України 7 грудня 2017 року. Зокрема, законопроект передбачає, що для отримання таких митних привілеїв громадянин повинен (1) перебувати закордоном не менше ніж 24 години та (2) виїжджати закордон не частіше одного разу на три дні. Ми вважаємо, що вищевказані вимоги допоможуть відокремити недобросовісних підприємців від звичайних громадян, які мають право користуватися цими митними пільгами.  

Протягом тривалого часу Європейська Бізнес Асоціація наголошувала на необхідності ліквідувати так звані “юридичні дірки”, які дозволяють нечесним підприємцям ввозити в Україну товари без сплати податків та митних зборів. Такі підприємці декларують, що імпортують товари начебто для особистого користування, але, насправді, такі товари пізніше реалізуються в Україні з комерційною метою.

Тому Європейська Бізнес Асоціація вітає введення додаткових передумов для імпорту товарів на суму до 500 євро без сплати митних зборів та податків при перетині кордону залізницею або на автомобілі. Такі вимоги передбачені проектом закону 6776-д, прийнятим Верховною Радою України 7 грудня 2017 року. Зокрема, законопроект передбачає, що для отримання таких митних привілеїв громадянин повинен (1) перебувати закордоном не менше ніж 24 години та (2) виїжджати закордон не частіше одного разу на три дні.

Ми вважаємо, що вищевказані вимоги допоможуть відокремити недобросовісних підприємців від звичайних громадян, які мають право користуватися цими митними пільгами.

 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: