fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

04/ 10/ 2017
  За сприяння Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації було розроблено комплекс заходів, спрямованих на врегулювання ситуації з повернення залізничного рухомого складу з тимчасово непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей на територію, підконтрольну українським органам державної влади. Зокрема, такі заходи стосуються транспорту, що належить суб’єктам господарювання, які провадять свою діяльність відповідно до українського законодавства. Наказом Першого заступника керівника Антитерористичного Центру при Службі безпеки України №649-ог від 6 вересня 2017 року було затверджено Порядок повернення транспортних засобів з території окремих районів Донецької та Луганської областей. Порядок передбачає здійснення контролю за переміщенням через лінію розмежування в районі проведення антитерористичної операції транспортних засобів, які залишились на території окремих районів Донецької та Луганської областей. Наразі існує критична нестача вагонів для перевезення вантажів залізничним транспортом, тому, на думку експертів Комітету з логістики Асоціації, Порядок має сприяти, по-перше, поверненню вагонів з непідконтрольної території України та, по-друге, подальшому їх використанні суб’єктами господарювання для здійснення вантажних перевезень.

За сприяння Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації було розроблено комплекс заходів, спрямованих на врегулювання ситуації з повернення залізничного рухомого складу з тимчасово непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей на територію, підконтрольну українським органам державної влади. Зокрема, такі заходи стосуються транспорту, що належить суб’єктам господарювання, які провадять свою діяльність відповідно до українського законодавства.

Наказом Першого заступника керівника Антитерористичного Центру при Службі безпеки України №649-ог від 6 вересня 2017 року було затверджено Порядок повернення транспортних засобів з території окремих районів Донецької та Луганської областей. Порядок передбачає здійснення контролю за переміщенням через лінію розмежування в районі проведення антитерористичної операції транспортних засобів, які залишились на території окремих районів Донецької та Луганської областей.

Наразі існує критична нестача вагонів для перевезення вантажів залізничним транспортом, тому, на думку експертів Комітету з логістики Асоціації, Порядок має сприяти, по-перше, поверненню вагонів з непідконтрольної території України та, по-друге, подальшому їх використанні суб’єктами господарювання для здійснення вантажних перевезень.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: