fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

08/ 09/ 2017
  Реагуючи на звернення Європейської Бізнес Асоціації, Українська універсальна біржа переносить проведення спеціалізованого аукціону з продажу необробленої деревини заготівлі IV кварталу 2017 року на 14 вересня 2017 року Результатом звернення Європейської Бізнес Асоціації до Міністерства аграрної політики України, Державного агентства лісових ресурсів України та Української універсальної біржі стало перенесення зазначеного аукціону з огляду на несвоєчасне (з порушенням 10-тиденного строку згідно з пунктом 2.8. Положення про організацію та проведення аукціонів з продажу необробленої деревини, затвердженого наказом Державного комітету лісового господарства України «Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини» №42 від 19 лютого 2007 року) оприлюднення повної інформації про аукціон та, відповідно, фактичне позбавлення можливості учасників взяти участь в аукціоні. Перенесення дати проведення дасть можливість учасникам ознайомитися з повним переліком пропозицій та оформити і подати заявки належним чином. Дякуємо за врахування позиції бізнесу та сподіваємося на недопущення повторення подібної ситуації на наступних аукціонах!

Реагуючи на звернення Європейської Бізнес Асоціації, Українська універсальна біржа переносить проведення спеціалізованого аукціону з продажу необробленої деревини заготівлі IV кварталу 2017 року на 14 вересня 2017 року

Результатом звернення Європейської Бізнес Асоціації до Міністерства аграрної політики України, Державного агентства лісових ресурсів України та Української універсальної біржі стало перенесення зазначеного аукціону з огляду на несвоєчасне (з порушенням 10-тиденного строку згідно з пунктом 2.8. Положення про організацію та проведення аукціонів з продажу необробленої деревини, затвердженого наказом Державного комітету лісового господарства України «Щодо вдосконалення механізмів продажу необробленої деревини» №42 від 19 лютого 2007 року) оприлюднення повної інформації про аукціон та, відповідно, фактичне позбавлення можливості учасників взяти участь в аукціоні.

Перенесення дати проведення дасть можливість учасникам ознайомитися з повним переліком пропозицій та оформити і подати заявки належним чином.

Дякуємо за врахування позиції бізнесу та сподіваємося на недопущення повторення подібної ситуації на наступних аукціонах!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: