fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я

05/ 07/ 2017
  Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації взяв активну участь у вирішенні проблеми із вчасним надходженням в Україну сезонних вакцин проти грипу людини ще весною 2017 року. Тоді, після з’ясування належного підходу, аби забезпечити вчасну реєстрацію в Україні відповідних вакцин, за підтримки керівництва МОЗ України та ДП «Державний експертний центр», компанії змогли подати матеріали з метою реєстрації. «Наразі ми раді, що інформація, опублікована на веб-сторінці МОЗ України, підтверджує успіх у цій справі. Маємо надію, що вакцини проти грипу людини в цьому році з’являться в Україні вчасно – на початку осені, а не у розпал захворюваності, - тобто, саме тоді, коли вони потрібні населенню» - коментує Наталя Сергієнко, Виконавчий директор Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації. Більше деталей можна знайти тут.

Комітет з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації взяв активну участь у вирішенні проблеми із вчасним надходженням в Україну сезонних вакцин проти грипу людини ще весною 2017 року. Тоді, після з’ясування належного підходу, аби забезпечити вчасну реєстрацію в Україні відповідних вакцин, за підтримки керівництва МОЗ України та ДП «Державний експертний центр», компанії змогли подати матеріали з метою реєстрації.

«Наразі ми раді, що інформація, опублікована на веб-сторінці МОЗ України, підтверджує успіх у цій справі. Маємо надію, що вакцини проти грипу людини в цьому році з’являться в Україні вчасно – на початку осені, а не у розпал захворюваності, – тобто, саме тоді, коли вони потрібні населенню» – коментує Наталя Сергієнко, Виконавчий директор Комітету з охорони здоров’я Європейської Бізнес Асоціації.

Більше деталей можна знайти тут.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: