fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

24/ 05/ 2017
  Асоціація вітає прийняття та публікацію Постанови Уряду №359 від 24 травня2017 року про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування телевізорів та Постанови Уряду №360 від24 травня 2017 року про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування кондиціонерів. Комітет побутової електротехніки Асоціації підтримує гармонізацію сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до Директив ЄС. Водночас ми переконані, що всі нові прийняті технічні регламенти повинні включати відповідні перехідні періоди, які передбачені в більшості Директив ЄС та дають змогу індустріям імплементувати нові зміни на виробництві без непотрібного зайвого тиску.

Асоціація вітає прийняття та публікацію Постанови Уряду №359 від 24 травня2017 року про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування телевізорів та Постанови Уряду №360 від24 травня 2017 року про затвердження Технічного регламенту енергетичного маркування кондиціонерів.

Комітет побутової електротехніки Асоціації підтримує гармонізацію сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до Директив ЄС. Водночас ми переконані, що всі нові прийняті технічні регламенти повинні включати відповідні перехідні періоди, які передбачені в більшості Директив ЄС та дають змогу індустріям імплементувати нові зміни на виробництві без непотрібного зайвого тиску.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: