fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Митні питання

24/ 05/ 2017
  18 травня 2017 року Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі розглянула поданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України звіт про перегляд спеціальних санкцій щодо імпорту в Україну посуду та приборів столових з фарфору та встановила, що національний товаровиробник за час дії спеціальних санкцій (2014-2016 роки) значно наростив обсяги продажу товарів на внутрішньому ринку та досягнув прибутковості. У зв’язку з цим Комісія вважає недоцільним продовження дії спеціальних санкцій щодо імпорту в Україну посуду та приборів столових або кухонних з фарфору (код УКТ ЗЕД 6911 10 00 00). Європейська Бізнес Асоціація активно підтримувала прийняття цього важливого рішення для бізнес-спільноти, адже воно дозволить якісно урізноманітнити асортимент виробів з фарфору на внутрішньому ринку та сприятиме розвитку конкуренції. Ми дякуємо Комісії та Міністерству за чітку та справедливу позицію у вирішенні цього питання!

18 травня 2017 року Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі розглянула поданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України звіт про перегляд спеціальних санкцій щодо імпорту в Україну посуду та приборів столових з фарфору та встановила, що національний товаровиробник за час дії спеціальних санкцій (2014-2016 роки) значно наростив обсяги продажу товарів на внутрішньому ринку та досягнув прибутковості.

У зв’язку з цим Комісія вважає недоцільним продовження дії спеціальних санкцій щодо імпорту в Україну посуду та приборів столових або кухонних з фарфору (код УКТ ЗЕД 6911 10 00 00).

Європейська Бізнес Асоціація активно підтримувала прийняття цього важливого рішення для бізнес-спільноти, адже воно дозволить якісно урізноманітнити асортимент виробів з фарфору на внутрішньому ринку та сприятиме розвитку конкуренції. Ми дякуємо Комісії та Міністерству за чітку та справедливу позицію у вирішенні цього питання!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: