fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Роздрібна торгівля

10/ 03/ 2017
  10  березня 2017 року Уряд прийняв Постанову № 136 «Про внесення змін до Порядкупровадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів». Внесеними змінами враховано одну з пропозицій Комітету Асоціації з роздрібної торгівлі. Зокрема, з переліку документів, які відповідальний працівник суб’єкта торгівлі повинен надати на вимогу споживача, вилучено ветеринарні документи.  Ми відстояли позицію, що немає необхідності з-поміж можливих варіантів документів про якість і безпечність продукції виділяти саме ветеринарні документи, так як вони застосовуються не для всіх товарів. При цьому Порядок визначає загальні умови провадження торговельної діяльності для суб’єктів, які здійснюють продаж як харчової, так і нехарчової продукції.

10  березня 2017 року Уряд прийняв Постанову № 136 «Про внесення змін до Порядкупровадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів».

Внесеними змінами враховано одну з пропозицій Комітету Асоціації з роздрібної торгівлі. Зокрема, з переліку документів, які відповідальний працівник суб’єкта торгівлі повинен надати на вимогу споживача, вилучено ветеринарні документи.  Ми відстояли позицію, що немає необхідності з-поміж можливих варіантів документів про якість і безпечність продукції виділяти саме ветеринарні документи, так як вони застосовуються не для всіх товарів. При цьому Порядок визначає загальні умови провадження торговельної діяльності для суб’єктів, які здійснюють продаж як харчової, так і нехарчової продукції.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: