fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

12/ 01/ 2017
  Державне агентство лісових ресурсів України (Держлісагентсво) видало наказ, який зобов’язує керівників державних підприємств, які належать до сфери управління Держлісагентства, під час експортупаливних дров обмежити їх довжину двома метрами. Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі Асоціації під час зустрічей з представниками Держлісагентсва неодноразово наголошували на існуванні неправомірного експорту ділової деревини під виглядом паливних дров та вітають кроки спрямовані на запобігання зазначеного явища. Детальніше

Державне агентство лісових ресурсів України (Держлісагентсво) видало наказ, який зобов’язує керівників державних підприємств, які належать до сфери управління Держлісагентства, під час експортупаливних дров обмежити їх довжину двома метрами.

Представники Комітету деревообробної та меблевої галузі Асоціації під час зустрічей з представниками Держлісагентсва неодноразово наголошували на існуванні неправомірного експорту ділової деревини під виглядом паливних дров та вітають кроки спрямовані на запобігання зазначеного явища.

Детальніше

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: