fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Роздрібна торгівля

06/ 10/ 2016
  Верховна Рада України прийняла Проект Закону №5067 щодо запобігання та протидії рейдерству, а також посилення відповідальності за рейдерські захоплення бізнесу. Головною метою закону є захист законних прав власності та прав на нерухоме майно інвесторів і громадян від незаконного заволодіння (рейдерства) шляхом посилення кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності нотаріусів і державних реєстраторів. Асоціація підтримує вищезазначені зміни, які були спільно напрацьовані Міністерством Юстиції України та Робочою Групою Асоціації з протидії рейдерству.

Верховна Рада України прийняла Проект Закону №5067 щодо запобігання та протидії рейдерству, а також посилення відповідальності за рейдерські захоплення бізнесу.

Головною метою закону є захист законних прав власності та прав на нерухоме майно інвесторів і громадян від незаконного заволодіння (рейдерства) шляхом посилення кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності нотаріусів і державних реєстраторів.

Асоціація підтримує вищезазначені зміни, які були спільно напрацьовані Міністерством Юстиції України та Робочою Групою Асоціації з протидії рейдерству.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: