fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

12/ 10/ 2016
  Кабінет Міністрів України затвердив зміни до Порядку державної реєстрації транспортних засобів. Серед ключових змін, які були внесені до Порядку, слід виділити наступні: встановлення заборони на зняття з обліку або перереєстрації транспортних засобів, які перебувають в розшуку або на які накладено арешт або заборону на зняття з обліку; запровадження письмової згоди заставодержателя на зняття з обліку або перереєстрації транспортного засобу. Компанії-члени Асоціації протягом тривалого часу наголошували на необхідності удосконалення реєстраційних процедур щодо транспортних засобів, адже існуюча практика незаконного заволодіння майном компаній у результаті реєстраційних дій завдала значної шкоди веденню бізнесу та спричиняла значні матеріальні втрати. Асоціація вітає вищезазначені зміни та сподівається на їх належне виконання державними органами України.

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до Порядку державної реєстрації транспортних засобів.

Серед ключових змін, які були внесені до Порядку, слід виділити наступні:

  • встановлення заборони на зняття з обліку або перереєстрації транспортних засобів, які перебувають в розшуку або на які накладено арешт або заборону на зняття з обліку;
  • запровадження письмової згоди заставодержателя на зняття з обліку або перереєстрації транспортного засобу.

Компанії-члени Асоціації протягом тривалого часу наголошували на необхідності удосконалення реєстраційних процедур щодо транспортних засобів, адже існуюча практика незаконного заволодіння майном компаній у результаті реєстраційних дій завдала значної шкоди веденню бізнесу та спричиняла значні матеріальні втрати.

Асоціація вітає вищезазначені зміни та сподівається на їх належне виконання державними органами України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: