fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Паливо та енергетика

01/ 06/ 2016
  Пропозиції Асоціації до деяких нормативно-правових актів щодо роботи системи електронного адміністрування реалізації пального були враховані Державною фіскальною службою України. Компанії-члени Асоціації підтримують запровадження системи електронного адміністрування реалізації пального та розраховують на подальше удосконалення роботи системи з метою продовження боротьби із ринком контрафактних продуктів та скорочення обсягів ухилення від сплати акцизного податку. Члени Асоціації готові і надалі надавати свої пропозиції та експертну допомогу у цьому питанні. Більш детальну інформацію можна знайти тут.

Пропозиції Асоціації до деяких нормативно-правових актів щодо роботи системи електронного адміністрування реалізації пального були враховані Державною фіскальною службою України.

Компанії-члени Асоціації підтримують запровадження системи електронного адміністрування реалізації пального та розраховують на подальше удосконалення роботи системи з метою продовження боротьби із ринком контрафактних продуктів та скорочення обсягів ухилення від сплати акцизного податку.

Члени Асоціації готові і надалі надавати свої пропозиції та експертну допомогу у цьому питанні.

Більш детальну інформацію можна знайти тут.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: