fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

20/ 04/ 2016
  На початку 2016 року члени Агрохімічного комітету Асоціації зіткнулися з тривалими затримками у процедурі державної реєстрації засобів захисту рослин (ЗЗР) у частині видачі санітарно-епідеміологічних висновків та, відповідно, неможливістю вчасного ввезення необхідної для аграріїв кількості високоякісних ЗЗР на український ринок. Усі препарати, що проходили державну реєстрацію, у частині видачі висновків були розділені на дві партії: перша партія отримала висновки та посвідчення про реєстрацію на початку квітня, тоді як з другою партією виникли ще більші затримки у часі. 20 квітня, завдяки зусиллям Асоціації, препарати другої партії отримали санітарно-епідеміологічні висновки.

На початку 2016 року члени Агрохімічного комітету Асоціації зіткнулися з тривалими затримками у процедурі державної реєстрації засобів захисту рослин (ЗЗР) у частині видачі санітарно-епідеміологічних висновків та, відповідно, неможливістю вчасного ввезення необхідної для аграріїв кількості високоякісних ЗЗР на український ринок.

Усі препарати, що проходили державну реєстрацію, у частині видачі висновків були розділені на дві партії: перша партія отримала висновки та посвідчення про реєстрацію на початку квітня, тоді як з другою партією виникли ще більші затримки у часі.

20 квітня, завдяки зусиллям Асоціації, препарати другої партії отримали санітарно-епідеміологічні висновки.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: