fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

18/ 04/ 2016
  Комітет з логістики Європейської Бізнес Асоціації рад повідомити, що спільними зусиллями бізнесу та Міністерства інфраструктури України вдалося розпочати процес внесення змін до Методики справляння портових зборів в Україні. Нам вдалося змінити ключовий принцип, закладений в Методику справляння портових зборів, а саме: - збори для каботажних перевезень будуть відокремлені від міжнародних - інвестиційний коефіцієнт, що закладається у величину портових зборів, буде обмежено. Затвердження цієї нової Методики – це перший крок до реформування портової галузі. Наразі ставки в українських портах є завищеними та неконкурентними порівняно з іншими портами Азово-Чорноморського басейну. Робота триває. Ми продовжуємо працювати спільно з Міністерством інфраструктури України над проектом Наказу, що затверджує Методику справляння портових зборів.

Комітет з логістики Європейської Бізнес Асоціації рад повідомити, що спільними зусиллями бізнесу та Міністерства інфраструктури України вдалося розпочати процес внесення змін до Методики справляння портових зборів в Україні.

Нам вдалося змінити ключовий принцип, закладений в Методику справляння портових зборів, а саме:

– збори для каботажних перевезень будуть відокремлені від міжнародних

– інвестиційний коефіцієнт, що закладається у величину портових зборів, буде обмежено.

Затвердження цієї нової Методики – це перший крок до реформування портової галузі. Наразі ставки в українських портах є завищеними та неконкурентними порівняно з іншими портами Азово-Чорноморського басейну.

Робота триває. Ми продовжуємо працювати спільно з Міністерством інфраструктури України над проектом Наказу, що затверджує Методику справляння портових зборів.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: