fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Регуляторні питання

08/ 07/ 2011
  8 липня 2011 року Президент підписав Закон про внесення змін до Закону України Про угоди про розподіл продукції (щодо державних гарантій). Цей Закон був прийнятий у Верховній Раді 17 червня 2011 року. Законом вносяться зміни щодо законодавчого регулювання угод про розподіл продукції, а саме з приводу гарантій з боку держави щодо стабільності законодавства при укладанні угод про розподіл продукції. Йдеться про те, що держава гарантує, щодо прав і обов’язків інвестора, визначених угодою про розподіл продукції протягом строку її дії буде застосовуватись законодавство, чинне на момент укладання угоди. Це в свою чергу захистить інвесторів від несприятливих змін в законодавстві в ході виконання проектів за угодами про розподіл продукції. 8 червня 2011 року ЄБА зверталась з листами до профільного комітету Верховної Ради України та до Президента щодо необхідності прийняття відповідної зміни до Закону для гарантування стабільності законодавства при укладанні угод про розподіл продукції. ЄБА завжди виступає в підтримку захисту інвесторів від несприятливих змін в законодавстві, тому важливість відповідних законодавчих змін підкреслювалась нами також під час зустрічей з представниками Європейської Комісії і депутатами Європейського Парламенту в Брюсселі.

8 липня 2011 року Президент підписав Закон про внесення змін до Закону України “Про угоди про розподіл продукції” (щодо державних гарантій).

Цей Закон був прийнятий у Верховній Раді 17 червня 2011 року. Законом вносяться зміни щодо законодавчого регулювання угод про розподіл продукції, а саме з приводу гарантій з боку держави щодо стабільності законодавства при укладанні угод про розподіл продукції. Йдеться про те, що держава гарантує, щодо прав і обов’язків інвестора, визначених угодою про розподіл продукції протягом строку її дії буде застосовуватись законодавство, чинне на момент укладання угоди. Це в свою чергу захистить інвесторів від несприятливих змін в законодавстві в ході виконання проектів за угодами про розподіл продукції.

8 червня 2011 року ЄБА зверталась з листами до профільного комітету Верховної Ради України та до Президента щодо необхідності прийняття відповідної зміни до Закону для гарантування стабільності законодавства при укладанні угод про розподіл продукції. ЄБА завжди виступає в підтримку захисту інвесторів від несприятливих змін в законодавстві, тому важливість відповідних законодавчих змін підкреслювалась нами також під час зустрічей з представниками Європейської Комісії і депутатами Європейського Парламенту в Брюсселі.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: