fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

11/ 06/ 2015
  14 травня Кабінет Міністрів України прийняв довгоочікувані важливі зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України. Частково, це відбулося і завдяки активним зусиллям Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації. Відтепер, План включає в себе нові радіотехнології, що дозволить впроваджувати в Україні останні технологічні досягнення та сприятиме інноваційному розвитку нашої держави. Передумови: Закон України «Про радіочастотний ресурс України» №1770-III передбачає, що перегляд та внесення змін до Плану здійснюються не рідше одного разу на рік. В той же час, попередні зміни до Плану вносилися ще в 2012 році. Саме тому, Комітет побутової електротехніки Асоціації вже тривалий час наполягав на перегляді та доповненні Плану новими радіотехнологіями. Експерти Комітету побутової електротехніки Асоціації повністю підтримували ідею державного регулятора щодо створення робочої групи, що займалася підготовкою змін до Плану, та надавали свого часу кандидатури до її складу. Окрім цього, Комітет побутової електротехніки Асоціації надіслав ряд пропозицій стосовно радіотехнологій, які необхідно було внести до Плану. Зокрема, йдеться про стандарти IEEE 802.11ac та EN 300 440, які є важливими для запровадження нових технологій в Україні. Зазначені пропозиції членів Комітету побутової електротехніки Асоціації були враховані в Постанові КМУ №295, що була опублікована в Урядовому кур’єрі та набрала чинності 28 травня 2015 року. Ми вдячні всім відповідним державним органам за конструктивну співпрацю та членам Асоціації, хто долучився та підтримував наші зусилля у цьому напрямку! У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтеся до Вікторії Куликової, Менеджера Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації за телефоном 044 496 06 01 або e-mail [email protected].

14 травня Кабінет Міністрів України прийняв довгоочікувані важливі зміни до Плану використання радіочастотного ресурсу України. Частково, це відбулося і завдяки активним зусиллям Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації. Відтепер, План включає в себе нові радіотехнології, що дозволить впроваджувати в Україні останні технологічні досягнення та сприятиме інноваційному розвитку нашої держави.

Передумови: Закон України «Про радіочастотний ресурс України» №1770-III передбачає, що перегляд та внесення змін до Плану здійснюються не рідше одного разу на рік. В той же час, попередні зміни до Плану вносилися ще в 2012 році. Саме тому, Комітет побутової електротехніки Асоціації вже тривалий час наполягав на перегляді та доповненні Плану новими радіотехнологіями. Експерти Комітету побутової електротехніки Асоціації повністю підтримували ідею державного регулятора щодо створення робочої групи, що займалася підготовкою змін до Плану, та надавали свого часу кандидатури до її складу.

Окрім цього, Комітет побутової електротехніки Асоціації надіслав ряд пропозицій стосовно радіотехнологій, які необхідно було внести до Плану. Зокрема, йдеться про стандарти IEEE 802.11ac та EN 300 440, які є важливими для запровадження нових технологій в Україні.

Зазначені пропозиції членів Комітету побутової електротехніки Асоціації були враховані в Постанові КМУ №295, що була опублікована в Урядовому кур’єрі та набрала чинності 28 травня 2015 року.

Ми вдячні всім відповідним державним органам за конструктивну співпрацю та членам Асоціації, хто долучився та підтримував наші зусилля у цьому напрямку!

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтеся до Вікторії Куликової, Менеджера Комітету побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації за телефоном 044 496 06 01 або e-mail [email protected].

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: