fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

28/ 01/ 2015
  Збережено позитивну тенденцію співробітництва між представниками бізнесу та Міністерством аграрної політики та продовольства України Завдяки ефективній співпраці профільних організацій та об’єднань бізнесу, що представляють інтереси суб’єктів ринку зерна, а також у продовження конструктивного діалогу між Міністерством аграрної політики та продовольства України й провідними гравцями зернового ринку, 27 січня 2015 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством і суб’єктами господарювання – експортерами зерна на 2014/2015 маркетинговий рік. Передумови: Впродовж останніх років, завдяки конструктивній співпраці Комітету зернових та олійних культур Асоціації та інших профільних організацій, що представляють суб’єктів ринку зерна, з метою врегулювання питання обсягів експорту зерна, укладаються Меморандуми, які дають змогу забезпечити безперебійні експортні операції з зерном на зрозумілих та прозорих засадах. Вперше Меморандум про співпрацю на ринку зерна, який виявився дієвим механізмом реалізації як завдань держави щодо необхідності стабілізації споживчого ринку зерна та забезпечення продовольчої безпеки, так і намірів зерноторгових компаній щодо планування обсягів експорту та формування транспарентних правил взаємодії з державою на відповідному ринку, був укладений у 2011/2012 маркетинговому році. Відповідно до положень Меморандуму на 2014/2015 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів. Хочемо відзначити, що Меморандум є ефективним способом встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору. Цей документ, на нашу думку, забезпечить передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності. Асоціація висловлює вдячність Міністерству за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України та сподівається на подальше продовження діалогу!

Збережено позитивну тенденцію співробітництва між представниками бізнесу та

Міністерством аграрної політики та продовольства України

Завдяки ефективній співпраці профільних організацій та об’єднань бізнесу, що представляють інтереси суб’єктів ринку зерна, а також у продовження конструктивного діалогу між Міністерством аграрної політики та продовольства України й провідними гравцями зернового ринку, 27 січня 2015 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством і суб’єктами господарювання – експортерами зерна на 2014/2015 маркетинговий рік.

Передумови: Впродовж останніх років, завдяки конструктивній співпраці Комітету зернових та олійних культур Асоціації та інших профільних організацій, що представляють суб’єктів ринку зерна, з метою врегулювання питання обсягів експорту зерна, укладаються Меморандуми, які дають змогу забезпечити безперебійні експортні операції з зерном на зрозумілих та прозорих засадах.

Вперше Меморандум про співпрацю на ринку зерна, який виявився дієвим механізмом реалізації як завдань держави щодо необхідності стабілізації споживчого ринку зерна та забезпечення продовольчої безпеки, так і намірів зерноторгових компаній щодо планування обсягів експорту та формування транспарентних правил взаємодії з державою на відповідному ринку, був укладений у 2011/2012 маркетинговому році.

Відповідно до положень Меморандуму на 2014/2015 маркетинговий рік сторони домовилися про партнерство на ринку зерна та забезпечення взаємних інтересів. Хочемо відзначити, що Меморандум є ефективним способом встановлення системного діалогу між владою та представниками бізнес-спільноти зернового сектору. Цей документ, на нашу думку, забезпечить передбачуваність та гнучкість ринку у питаннях експорту зернових культур, що є важливими чинниками успішної експортної діяльності.

Асоціація висловлює вдячність Міністерству за ефективну співпрацю з провідними гравцями зернового ринку України та сподівається на подальше продовження діалогу!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: