fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання, Роздрібна торгівля

03/ 12/ 2014
  У зв’язку з достроковим проведенням парламентських виборів та обранням Верховної Ради України (ВРУ) VIII скликання, відповідно до Регламенту ВРУ ряд проектів законів, проти прийняття яких виступала Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація), вважаються відкликаними з 27 листопада 2014 року. Молочний сектор: • Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко)» №4194а від 27 червня 2014 року. • Проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» щодо встановлення закупівельних цін на молоко та впорядкування механізму державного цінового регулювання на сільськогосподарську продукцію (товари)» №2297 від 14 лютого 2013 року. Вищезазначені проекти передбачали державне регулювання мінімальної закупівельної ціни на молоко. Асоціація виступала проти такого адміністративного механізму встановлення цін на молоко і пропонувала альтернативні шляхи врегулювання питання справедливої ціни на цю продукцію, зокрема, під час різноманітних зустрічей із зацікавленими учасниками відповідного ринку та регуляторами. Встановлення органами влади мінімальних цін не узгоджувалося з певними положеннями Закону України «Про ціни і ціноутворення» №5007-VI від 21 червня 2012 року, нормами угод Світової Організації Торгівлі, а також Програмою економічних реформ на 2010 - 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», у якій задекларована відмова від адміністративного втручання в ціноутворення на сільськогосподарську продукцію. Асоціація висловлює щиру вдячність усім компаніям-членам, які безпосередньо та активно брали участь у роботі над цими законодавчими ініціативами. Ми і надалі продовжуватимемо відстоювати інтереси представників бізнес-спільноти, а також підтримувати та сприяти впровадженню відповідних реформ задля розвитку бізнесу в Україні.

У зв’язку з достроковим проведенням парламентських виборів та обранням Верховної Ради України (ВРУ) VIII скликання, відповідно до Регламенту ВРУ ряд проектів законів, проти прийняття яких виступала Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація), вважаються відкликаними з 27 листопада 2014 року.

Молочний сектор:
Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо державного регулювання закупівельної ціни на молоко)» №4194а від 27 червня 2014 року.
Проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку сільського господарства України» щодо встановлення закупівельних цін на молоко та впорядкування механізму державного цінового регулювання на сільськогосподарську продукцію (товари)» №2297 від 14 лютого 2013 року.

Вищезазначені проекти передбачали державне регулювання мінімальної закупівельної ціни на молоко. Асоціація виступала проти такого адміністративного механізму встановлення цін на молоко і пропонувала альтернативні шляхи врегулювання питання справедливої ціни на цю продукцію, зокрема, під час різноманітних зустрічей із зацікавленими учасниками відповідного ринку та регуляторами. Встановлення органами влади мінімальних цін не узгоджувалося з певними положеннями Закону України «Про ціни і ціноутворення» №5007-VI від 21 червня 2012 року, нормами угод Світової Організації Торгівлі, а також Програмою економічних реформ на 2010 – 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», у якій задекларована відмова від адміністративного втручання в ціноутворення на сільськогосподарську продукцію.

Асоціація висловлює щиру вдячність усім компаніям-членам, які безпосередньо та активно брали участь у роботі над цими законодавчими ініціативами. Ми і надалі продовжуватимемо відстоювати інтереси представників бізнес-спільноти, а також підтримувати та сприяти впровадженню відповідних реформ задля розвитку бізнесу в Україні.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: