fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Імпорт та торгівля алкогольними напоями

29/ 04/ 2013
  13 березня 2013 року Кабінетом Міністрів України було прийнято Постанову № 188 «Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (надалі – Постанова № 188), якою затверджено впровадження з 1 травня ц.р. марок акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва. Термін, необхідний для здійснення інвентаризації марок акцизного податку, друку марок нового зразка та їх купівлі, був необґрунтовано коротким. Передумови: Протягом березня Асоціація зверталася до Прем’єр-міністра України – Миколи Азарова, Першого віце-прем’єр-міністра України – Сергія Арбузова, Міністра доходів і зборів України – Олександра Клименка стосовно потреби відтермінування впровадження марок акцизного податку нового зразка, враховуючи специфіку питання. Крім того, це питання неодноразово піднімалося під час зустрічей у Верховній Раді України та Міністерстві фінансів України. Наразі ми раді повідомити, що термін впровадження марок акцизного податку нового зразка переноситься з 1 травня на 1 серпня, що було затверджено Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 р. № 188» № 321 від 29 квітня 2013 року. Зазначена Постанова набрала чинності 8 травня 2013 року. Асоціація вітає ці зміни та надалі продовжуватиме співпрацю з органами державної влади з метою ефективного вирішення важливих питань.

13 березня 2013 року Кабінетом Міністрів України було прийнято Постанову № 188 «Деякі питання маркування алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (надалі – Постанова № 188), якою затверджено впровадження з 1 травня ц.р. марок акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва. Термін, необхідний для здійснення інвентаризації марок акцизного податку, друку марок нового зразка та їх купівлі, був необґрунтовано коротким.

Передумови: Протягом березня Асоціація зверталася до Прем’єр-міністра України – Миколи Азарова, Першого віце-прем’єр-міністра України – Сергія Арбузова, Міністра доходів і зборів України – Олександра Клименка стосовно потреби відтермінування впровадження марок акцизного податку нового зразка, враховуючи специфіку питання. Крім того, це питання неодноразово піднімалося під час зустрічей у Верховній Раді України та Міністерстві фінансів України.

Наразі ми раді повідомити, що термін впровадження марок акцизного податку нового зразка переноситься з 1 травня на 1 серпня, що було затверджено Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 березня 2013 р. № 188» № 321 від 29 квітня 2013 року. Зазначена Постанова набрала чинності 8 травня 2013 року.

Асоціація вітає ці зміни та надалі продовжуватиме співпрацю з органами державної влади з метою ефективного вирішення важливих питань.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: