fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

25/ 04/ 2013
  3 квітня 2013 р., після тримісячної перерви, Науково-експертна рада з питань розроблення пропозицій та рекомендацій про можливість проведення державної реєстрації препаратів при Міністерстві екології та природних ресурсів України відновила свою роботу. Історія питання: Засідання Науково-експертної ради з питань розроблення пропозицій та рекомендацій про можливість проведення державної реєстрації препаратів при Міністерстві екології та природних ресурсів України проводяться на регулярній основі з метою забезпечення безперебійної та вчасної державної реєстрації в Україні засобів захисту рослин належної якості. Проте на початку 2013 р. Рада припинила свою роботу, що призвело до певної напруги серед учасників агрохімічного ринку, зокрема, з огляду на розпал сезону застосування засобів захисту рослин. Єдине засідання Ради відбулося 3 січня 2013 р. Після чого – впродовж наступних трьох місяців – Рада припинила свою діяльність з невідомих причин, що спричинило затримки з державною реєстрацією засобів захисту рослин у порушення законодавчо встановленого терміну, який становить 90 днів. 3 квітня 2013 р., завдяки зверненням Європейської Бізнес Асоціації, Рада відновила свою роботу, що викликало радість агрохімічного бізнесу. Хочемо подякувати Міністерству екології та природних ресурсів України за ефективну співпрацю, та поділитися цим успіхом з членам Європейської Бізнес Асоціації.

3 квітня 2013 р., після тримісячної перерви, Науково-експертна рада з питань розроблення пропозицій та рекомендацій про можливість проведення державної реєстрації препаратів при Міністерстві екології та природних ресурсів України відновила свою роботу.

Історія питання: Засідання Науково-експертної ради з питань розроблення пропозицій та рекомендацій про можливість проведення державної реєстрації препаратів при Міністерстві екології та природних ресурсів України проводяться на регулярній основі з метою забезпечення безперебійної та вчасної державної реєстрації в Україні засобів захисту рослин належної якості.

Проте на початку 2013 р. Рада припинила свою роботу, що призвело до певної напруги серед учасників агрохімічного ринку, зокрема, з огляду на розпал сезону застосування засобів захисту рослин. Єдине засідання Ради відбулося 3 січня 2013 р. Після чого – впродовж наступних трьох місяців – Рада припинила свою діяльність з невідомих причин, що спричинило затримки з державною реєстрацією засобів захисту рослин у порушення законодавчо встановленого терміну, який становить 90 днів.

3 квітня 2013 р., завдяки зверненням Європейської Бізнес Асоціації, Рада відновила свою роботу, що викликало радість агрохімічного бізнесу.

Хочемо подякувати Міністерству екології та природних ресурсів України за ефективну співпрацю, та поділитися цим успіхом з членам Європейської Бізнес Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: