fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

14/ 03/ 2012
  Завдяки зусиллям Асоціації, в березні 2012 р. Державна ветеринарна та фіто-санітарна служба нарешті нормалізувала процедуру видачі погоджень на засоби захисту рослин, імпорт яких підлягає ліцензуванню в 2012 р. Історія питання: Починаючи з січня 2012 р, Головна державна інспекція захисту рослин (яка є підрозділом Державної ветеринарної та фіто-санітарної служби) значно затримувала видачу погоджень на засоби захисту рослин, які є обовязковою передумовою отримання ліцензій на імпорт товарів від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. В такій ситуації могла припинитися вся зовнішньоекономічна діяльність виробників засобів захисту рослин, і це напередодні весняної посівної кампанії. Завдяки зусиллям ЄБА, в березні 2012 р. Державна ветеринарна та фіто-санітарна служба відновила видачу погоджень у законодавчо встановлені терміни. Ми раді поділитися цим успіхом з нашими членами, які тривалий час очікували нормалізації процедури видачі погоджень в агрохімічному секторі України.

Завдяки зусиллям Асоціації, в березні 2012 р. Державна ветеринарна та фіто-санітарна служба нарешті нормалізувала процедуру видачі погоджень на засоби захисту рослин, імпорт яких підлягає ліцензуванню в 2012 р.

Історія питання: Починаючи з січня 2012 р, Головна державна інспекція захисту рослин (яка є підрозділом Державної ветеринарної та фіто-санітарної служби) значно затримувала видачу погоджень на засоби захисту рослин, які є обов’язковою передумовою отримання ліцензій на імпорт товарів від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. В такій ситуації могла припинитися вся зовнішньоекономічна діяльність виробників засобів захисту рослин, і це напередодні весняної посівної кампанії.

Завдяки зусиллям ЄБА, в березні 2012 р. Державна ветеринарна та фіто-санітарна служба відновила видачу погоджень у законодавчо встановлені терміни.

Ми раді поділитися цим успіхом з нашими членами, які тривалий час очікували нормалізації процедури видачі погоджень в агрохімічному секторі України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: