fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

27/ 01/ 2020
  Минулої пятниці, 24 січня, вперше за останні півроку відбулося засідання науково-експертної ради з питань реєстрації пестицидів і агрохімікатів при Міністерстві енергетики та захисту довкілля України, під час якого було розглянуто близько 200 продуктів. Ця подія фактично дала старт новому агрохімічному сезону і є надзвичайно важливою для українського сільського господарства. Адже до початку весінньої посівної залишається дещо більше місяця. Вчасне забезпечення українських фермерів високоякісною агрохімічною продукцією – це основа продовольчої та екологічної безпеки, оскільки дуже часто час на реагування на небезпеку урожаю йде на години. «У випадку виявлення шкідників, у фермера є від декількох годин до декількох днів для їх контролю. Відповідно, наявність адекватних систем захисту рослин у потрібний час і в потрібному місці, а також дотримання регламентів їх застосування – це гарантія безпечного та високого урожаю, мінімізація негативного впливу на навколишнє природне середовище», - коментує Віктор Погорілий, керівник агрохімічного напрямку Європейської Бізнес Асоціації. Хочемо подякувати команді Мінекоенерго за плідну роботу та надання доступу українським аграріям до високоякісних та інноваційних препаратів!

Минулої п’ятниці, 24 січня, вперше за останні півроку відбулося засідання науково-експертної ради з питань реєстрації пестицидів і агрохімікатів при Міністерстві енергетики та захисту довкілля України, під час якого було розглянуто близько 200 продуктів.

Ця подія фактично дала старт новому агрохімічному сезону і є надзвичайно важливою для українського сільського господарства. Адже до початку весінньої посівної залишається дещо більше місяця.

Вчасне забезпечення українських фермерів високоякісною агрохімічною продукцією – це основа продовольчої та екологічної безпеки, оскільки дуже часто час на реагування на небезпеку урожаю йде на години.

«У випадку виявлення шкідників, у фермера є від декількох годин до декількох днів для їх контролю. Відповідно, наявність адекватних систем захисту рослин у потрібний час і в потрібному місці, а також дотримання регламентів їх застосування – це гарантія безпечного та високого урожаю, мінімізація негативного впливу на навколишнє природне середовище», – коментує Віктор Погорілий, керівник агрохімічного напрямку Європейської Бізнес Асоціації.

Хочемо подякувати команді Мінекоенерго за плідну роботу та надання доступу українським аграріям до високоякісних та інноваційних препаратів!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: