fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я, Клінічні дослідження

17/ 10/ 2019
  Запровадження системи «Візуалізація» для клінічних досліджень Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) рада повідомити, що ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (ДЕЦ) запровадив систему «Візуалізація» для заявників клінічних досліджень лікарських засобів. Відтепер, за її допомоги стане можливим відслідковування етапів експертизи поданих матеріалів заявниками в режимі онлайн. Як загальновідомо, система «Візуалізація» вже давно функціонує для цілей заявників, що проходять в ДЕЦ експертизу реєстраційних матеріалів на лікарські засоби. Асоціація підтримувала необхідність запровадження аналогічного інструменту і для заявників, які звертаються до ДЕЦ з метою експертизи матеріалів клінічних досліджень. Відтак, Асоціація очікує, що запроваджена нині система сприятиме оптимізації взаємодії між заявниками та експертами ДЕЦ, покращить прозорість процесу в цілому.   Підкомітет з клінічних досліджень Асоціації дякує керівництву ДЕЦ за підтримку та реалізацію цієї прогресивної ініціативи. Ми сподіваємось на відсутність технічних проблем під час користування системою «Візуалізація» заявниками клінічних досліджень на практиці і подальшу співпрацю.

Запровадження системи «Візуалізація» для клінічних досліджень

Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) рада повідомити, що ДП «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (ДЕЦ) запровадив систему «Візуалізація» для заявників клінічних досліджень лікарських засобів. Відтепер, за її допомоги стане можливим відслідковування етапів експертизи поданих матеріалів заявниками в режимі онлайн.

Як загальновідомо, система «Візуалізація» вже давно функціонує для цілей заявників, що проходять в ДЕЦ експертизу реєстраційних матеріалів на лікарські засоби. Асоціація підтримувала необхідність запровадження аналогічного інструменту і для заявників, які звертаються до ДЕЦ з метою експертизи матеріалів клінічних досліджень. Відтак, Асоціація очікує, що запроваджена нині система сприятиме оптимізації взаємодії між заявниками та експертами ДЕЦ, покращить прозорість процесу в цілому.  

Підкомітет з клінічних досліджень Асоціації дякує керівництву ДЕЦ за підтримку та реалізацію цієї прогресивної ініціативи. Ми сподіваємось на відсутність технічних проблем під час користування системою «Візуалізація» заявниками клінічних досліджень на практиці і подальшу співпрацю.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: