fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

22/ 08/ 2019
  Європейська Бізнес Асоціація вітає врегулювання вимог до екодизайну для побутових пральних машин та посудомийних машин Асоціація вітає прийняття постанов Уряду №738 та №736 від 14 серпня 2019 року, які затвердили технічні регламенти щодо вимоги до екодизайну для побутових пральних машин та посудомийних машин відповідно. Комітет побутової електротехніки Асоціації підтримує необхідність гармонізації сфери технічного регулювання в Україні з відповідними регламентами Європейського Союзу, в тому числі й у сфері екодизайну. Водночас, проаналізувавши проекти відповідних технічних регламентів експертами Комітету Асоціації було надано ряд пропозицій щодо усунення деяких неточностей та покращення ряду положень з урахування відповідних практик ЄС.  Значна частина пропозицій Комітету Асоціації була врахована, зокрема щодо (1) можливості наносити на панель пральної машини символи, наприклад , для спрощення ідентифікації відповідних стандартних програм для прання; (2) уточнення до спеціальних вимог до екодизайну та до обчислення індексу енергоефективності для посудомийних машин.  Європейська Бізнес Асоціація вдячна Держенергоефективності за врахування пропозицій бізнес-спільноти та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає врегулювання вимог до екодизайну для побутових пральних машин та посудомийних машин

Асоціація вітає прийняття постанов Уряду №738 та №736 від 14 серпня 2019 року, які затвердили технічні регламенти щодо вимоги до екодизайну для побутових пральних машин та посудомийних машин відповідно.

Комітет побутової електротехніки Асоціації підтримує необхідність гармонізації сфери технічного регулювання в Україні з відповідними регламентами Європейського Союзу, в тому числі й у сфері екодизайну. Водночас, проаналізувавши проекти відповідних технічних регламентів експертами Комітету Асоціації було надано ряд пропозицій щодо усунення деяких неточностей та покращення ряду положень з урахування відповідних практик ЄС. 

Значна частина пропозицій Комітету Асоціації була врахована, зокрема щодо (1) можливості наносити на панель пральної машини символи, наприклад , для спрощення ідентифікації відповідних стандартних програм для прання; (2) уточнення до спеціальних вимог до екодизайну та до обчислення індексу енергоефективності для посудомийних машин. 

Європейська Бізнес Асоціація вдячна Держенергоефективності за врахування пропозицій бізнес-спільноти та сподівається на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: