fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Охорона здоров’я

18/ 06/ 2019
  З проекту змін до Наказу МОЗ №426 видалено одну із пропозицій Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) рада повідомити, що завдяки нещодавнім комунікаціям з органами державної влади, одну із запропонованих змін до проекту наказу МОЗ №426 було видалено. Так, сьогодні проект змін до наказу МОЗ був опублікований повторно.  Спочатку згаданою вище зміною пропонувалася норма не подавати RMP (плани управління ризиками) для генеричних лікарських засобів у випадку, якщо оригінальний лікарських засіб зареєстрований в Україні. Ця зміна не узгоджувалась з правилами та практиками, які діють в країнах-членах Європейського Союзу, не обговорювалася попередньо із професійною спільнотою - її поява викликала подив.  Тепер, коли проект наказу МОЗ повторно опублікований для громадського обговорення, згадана вище пропозиція видалена. Ми вдячні МОЗ України та усім залученим державним органам, сподіваємося на належну увагу до необхідності попередніх комунікацій у професійному колі до того, як будь-які зміни виносяться на громадське обговорення, і сподіваємось на подальшу ефективну співпрацю у довгостроковій перспективі. 

З проекту змін до Наказу МОЗ №426 видалено одну із пропозицій

Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) рада повідомити, що завдяки нещодавнім комунікаціям з органами державної влади, одну із запропонованих змін до проекту наказу МОЗ №426 було видалено. Так, сьогодні проект змін до наказу МОЗ був опублікований повторно. 

Спочатку згаданою вище зміною пропонувалася норма не подавати RMP (плани управління ризиками) для генеричних лікарських засобів у випадку, якщо оригінальний лікарських засіб зареєстрований в Україні. Ця зміна не узгоджувалась з правилами та практиками, які діють в країнах-членах Європейського Союзу, не обговорювалася попередньо із професійною спільнотою – її поява викликала подив. 

Тепер, коли проект наказу МОЗ повторно опублікований для громадського обговорення, згадана вище пропозиція видалена.

Ми вдячні МОЗ України та усім залученим державним органам, сподіваємося на належну увагу до необхідності попередніх комунікацій у професійному колі до того, як будь-які зміни виносяться на громадське обговорення, і сподіваємось на подальшу ефективну співпрацю у довгостроковій перспективі. 

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: