fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

24/ 05/ 2019
  Ми раді повідомити, що було перенесено термін введення в дію нового національного стандарту на пшеницю. Відповідно до Наказу Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» №133 він вступить в дію 10 червня 2019 року. Цей стандарт був розроблений Технічним комітетом 170 «Зернові культури та продукти їх переробки», до складу якого входять представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації. Стандарт, що важливо, почне діяти до початку нового маркетингового року 2019/2020, тому не виникне незручностей щодо зміни класів пшениці при зберіганні та транспортуванні. Європейська Бізнес Асоціація, висловлює щиру подяку Мінагрополітики, Мінекономрозвитку та ДП «УкрНДНЦ» за оперативне вирішення питання про перенесення терміну введення в дію нового національного стандарту на пшеницю.

Ми раді повідомити, що було перенесено термін введення в дію нового національного стандарту на пшеницю. Відповідно до Наказу Державного підприємства «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» №133 він вступить в дію 10 червня 2019 року. Цей стандарт був розроблений Технічним комітетом 170 «Зернові культури та продукти їх переробки», до складу якого входять представники Комітету зернових та олійних культур Асоціації. Стандарт, що важливо, почне діяти до початку нового маркетингового року 2019/2020, тому не виникне незручностей щодо зміни класів пшениці при зберіганні та транспортуванні.

Європейська Бізнес Асоціація, висловлює щиру подяку Мінагрополітики, Мінекономрозвитку та ДП «УкрНДНЦ» за оперативне вирішення питання про перенесення терміну введення в дію нового національного стандарту на пшеницю.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: