fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

26/ 04/ 2019
  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації врахувала пропозиції Комітету побутової електротехніки Асоціації у своєму Рішенні №133 Зокрема, в січні 2019, члени Комітету звернули увагу НКРЗІ на те, що радіо технологія Bluetooth Low Energy (BLE) не включена до Узагальнених умов застосування радіоелектронних засобів. Зазначене істотно ускладнювало ввезення в Україну обладнання з цією технологією. Тому, ми звернулись до НКРЗІ з проханням включити BLE до Узагальнених умов. Національна комісія врахувала пропозицію бізнес-спільноти у своєму Рішенні №133 від 19 березня 2019 року, а вже в квітні членам Комітету вдалося імпортувати обладнання, яке містить BLE, за спрощеною процедурою. Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації за конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації врахувала пропозиції Комітету побутової електротехніки Асоціації у своєму Рішенні №133

Зокрема, в січні 2019, члени Комітету звернули увагу НКРЗІ на те, що радіо технологія Bluetooth Low Energy (BLE) не включена до Узагальнених умов застосування радіоелектронних засобів. Зазначене істотно ускладнювало ввезення в Україну обладнання з цією технологією. Тому, ми звернулись до НКРЗІ з проханням включити BLE до Узагальнених умов.

Національна комісія врахувала пропозицію бізнес-спільноти у своєму Рішенні №133 від 19 березня 2019 року, а вже в квітні членам Комітету вдалося імпортувати обладнання, яке містить BLE, за спрощеною процедурою.

Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації за конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: