fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

22/ 04/ 2019
  Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття постанови Уряду №323 від 10 квітня 2019 року, яка внесла зміни до Технічного регламенту радіообладнання (ТР) у відповідності з пропозиціями бізнес спільноти. Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу Уряду та Державної служби спеціального звязку та захисту інформації України на те, що деякі статті ТР не узгоджені з відповідними положеннями Директиви ЄС про радіообладнання 2014/53/ЄС. Зокрема, український ТР передбачав, що через рік після набуття ним чинності (з 1 квітня 2019 року) все обладнання, яке було розміщено на ринку в попередні роки, має відповідати вимогам нового регламенту. Компанії-члени Асоціації підкреслили, що така вимога не лише не відповідає вимогам Директиви ЄС, а й може призвести до проблем в комунікаціях з органами державного ринкового нагляду. Європейська Бізнес Асоціація вдячна Уряду та відповідальним державним органам за врахування пропозицій від бізнес-спільноти та виключення непотрібної вимоги з ТР. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Європейська Бізнес Асоціація вітає прийняття постанови Уряду №323 від 10 квітня 2019 року, яка внесла зміни до Технічного регламенту радіообладнання (ТР) у відповідності з пропозиціями бізнес спільноти.

Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу Уряду та Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України на те, що деякі статті ТР не узгоджені з відповідними положеннями Директиви ЄС про радіообладнання 2014/53/ЄС. Зокрема, український ТР передбачав, що через рік після набуття ним чинності (з 1 квітня 2019 року) все обладнання, яке було розміщено на ринку в попередні роки, має відповідати вимогам нового регламенту. Компанії-члени Асоціації підкреслили, що така вимога не лише не відповідає вимогам Директиви ЄС, а й може призвести до проблем в комунікаціях з органами державного ринкового нагляду.

Європейська Бізнес Асоціація вдячна Уряду та відповідальним державним органам за врахування пропозицій від бізнес-спільноти та виключення непотрібної вимоги з ТР.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: