fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

08/ 01/ 2019
  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації врахувала пропозиції Комітету побутової електротехніки Асоціації у своєму Рішенні №669. Зокрема, наприкінці 2018 року Регулятор облікував для громадського обговорення проект змін до переліку радіоелектронних засобів, на експлуатацію яких потрібен дозвіл. Експерти Комітету Асоціації проаналізували вищезазначений проект змін та запропонували НКРЗІ внести в нього деякі доповнення, зокрема, щодо можливості використовувати радіоприймач FM та радіотехнологію Bluetooth Low Energy. Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації за конструктивну співпрацю та врахування пропозиції Асоціації в Рішенні №669 від 26 грудня 2018 року. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації врахувала пропозиції Комітету побутової електротехніки Асоціації у своєму Рішенні №669.

Зокрема, наприкінці 2018 року Регулятор облікував для громадського обговорення проект змін до переліку радіоелектронних засобів, на експлуатацію яких потрібен дозвіл. Експерти Комітету Асоціації проаналізували вищезазначений проект змін та запропонували НКРЗІ внести в нього деякі доповнення, зокрема, щодо можливості використовувати радіоприймач FM та радіотехнологію Bluetooth Low Energy.

Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації за конструктивну співпрацю та врахування пропозиції Асоціації в Рішенні №669 від 26 грудня 2018 року.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: