fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

11/ 07/ 2018
  Рекомендації із застосування Технічного регламенту радіообладнання, розроблені у співпраці з Комітетом побутової електротехніки Асоціації, затверджені Наказом N412 від 26 червня 2018 року та офіційно опубліковані. Після публікації Технічного регламенту радіообладнання (ТР РО) у червні 2017 року Комітет з питань побутової електротехніки (Комітет) наголошував на важливості розроблення Рекомендацій із застосування ТР РО. Ми пропонували підготувати Рекомендації на основі відповідного Блакитного керівництва ЄС, з ти щоб допомогти індустрії правильно застосовувати нові правила в Україні. На початку цього року Адміністрація Держспецзв’язку приступила до розроблення цього документу. З метою вдосконалення Рекомендації, Комітет надав свої пропозиції щодо особливостей маркування та перехідних періодів. Ми вдячні Адміністрація Держспецзв’язку за врахування наших пропозицій та сподіваємось, що Рекомендації полегшать розуміння та застосування ТР РО. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Рекомендації із застосування Технічного регламенту радіообладнання, розроблені у співпраці з Комітетом побутової електротехніки Асоціації, затверджені Наказом N412 від 26 червня 2018 року та офіційно опубліковані.

Після публікації Технічного регламенту радіообладнання (ТР РО) у червні 2017 року Комітет з питань побутової електротехніки (Комітет) наголошував на важливості розроблення Рекомендацій із застосування ТР РО. Ми пропонували підготувати Рекомендації на основі відповідного Блакитного керівництва ЄС, з ти щоб допомогти індустрії правильно застосовувати нові правила в Україні.

На початку цього року Адміністрація Держспецзв’язку приступила до розроблення цього документу. З метою вдосконалення Рекомендації, Комітет надав свої пропозиції щодо особливостей маркування та перехідних періодів.

Ми вдячні Адміністрація Держспецзв’язку за врахування наших пропозицій та сподіваємось, що Рекомендації полегшать розуміння та застосування ТР РО.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: