fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

19/ 06/ 2018
  Державна реєстрація пестицидів є одним із ключових факторів забезпечення сільгоспвиробників оригінальною та високоякісною агрохімією, яка є запорукою високого та безпечного урожаю. На превеликий жаль, через велику кількість етапів та бюрократичних процедур держава не завжди може забезпечити дотримання законодавчо встановлених термінів реєстрації у 90 днів. У той же час, завдяки співпраці Агрохімічного Комітету Асоціації та Мінприроди України, нещодавно вдалося провести засідання науково-експертної ради, у ході якого було рекомендовано до реєстрації ряд інноваційних та високоякісних продуктів. Хочемо подякувати представникам Мінприроди та компаніям-членам Агрохімічного Комітету Асоціації за активну участь у вирішенні цього питання!

Державна реєстрація пестицидів є одним із ключових факторів забезпечення сільгоспвиробників оригінальною та високоякісною агрохімією, яка є запорукою високого та безпечного урожаю.

На превеликий жаль, через велику кількість етапів та бюрократичних процедур держава не завжди може забезпечити дотримання законодавчо встановлених термінів реєстрації у 90 днів.

У той же час, завдяки співпраці Агрохімічного Комітету Асоціації та Мінприроди України, нещодавно вдалося провести засідання науково-експертної ради, у ході якого було рекомендовано до реєстрації ряд інноваційних та високоякісних продуктів.

Хочемо подякувати представникам Мінприроди та компаніям-членам Агрохімічного Комітету Асоціації за активну участь у вирішенні цього питання!

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: