fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання, Молочні питання, Роздрібна торгівля, Імпорт та торгівля алкогольними напоями

11/ 06/ 2018
  Асоціація вітає реєстрацію у ВРУ проекту Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» № 8450 від 07.06.2018, в редакції якого було враховано більшість положень, запропонованих експертами Харчового, Молочного Комітетів, Комітету роздрібної торгівлі та Комітету імпорту та торгівлі алкогольними напоями Асоціації. Прийняття відповідного Закону дозволить: створити результативний механізм інформування споживачів стосовно харчових продуктів або інгредієнтів, їх складу, поживної цінності, способу споживання тощо; зменшити навантаження на операторів ринку шляхом систематизації положень законодавства щодо вимог  до інформації про харчові продукти в одному законі, гармонізованому з законодавством Європейського Союзу. Ми вдячні Держпродспоживслужбі, Проекту з покращення системи контролю якості продуктів харчування (IFSSU) та Представництву ЄС за конструктивну роботу та врахування наших пропозицій, а також всім експертам Асоціації, що долучилися до розробки проекту Закону.

Асоціація вітає реєстрацію у ВРУ проекту Закону «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» № 8450 від 07.06.2018, в редакції якого було враховано більшість положень, запропонованих експертами Харчового, Молочного Комітетів, Комітету роздрібної торгівлі та Комітету імпорту та торгівлі алкогольними напоями Асоціації.

Прийняття відповідного Закону дозволить:

  • створити результативний механізм інформування споживачів стосовно харчових продуктів або інгредієнтів, їх складу, поживної цінності, способу споживання тощо;
  • зменшити навантаження на операторів ринку шляхом систематизації положень законодавства щодо вимог  до інформації про харчові продукти в одному законі, гармонізованому з законодавством Європейського Союзу.

Ми вдячні Держпродспоживслужбі, Проекту з покращення системи контролю якості продуктів харчування (IFSSU) та Представництву ЄС за конструктивну роботу та врахування наших пропозицій, а також всім експертам Асоціації, що долучилися до розробки проекту Закону.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: