fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

25/ 05/ 2018
  Асоціація вітає прийняття Постанови Уряду №383 від 16 травня 2018 року (Постанова). Експерти Комітету побутової електротехніки Асоціації брали активну участь в напрацюванні цієї Постанови з метою приведення термінів вступу в силу заборони використання певних речовин у техніці у відповідності з вимогами Європейського Союзу. Зокрема, наприкінці минулого року представники бізнесу звернули увагу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на те, що наразі Європейський Союз переглядає терміни щодо заборони використання певних речовин у техніці, які незабаром мали набрати чинність в Україні. Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу представників державних органів, на те, вимоги до обладнання в Україні не повинні бути жорсткішими за аналогічні вимоги в ЄС, оскільки, це може призвести до зупинення імпорту. Результатом дискусії стало напрацювання проекту змін до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні в частині відтермінування дат набрання чинності новими обмеженнями до прийняття Урядом додаткового рішення. Ми вдячні Міністерству економічного розвитку і торгівлі України та іншим залученим державним органам за врахування наших пропозицій та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю при гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до вимог Директив ЄС. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація вітає прийняття Постанови Уряду №383 від 16 травня 2018 року (Постанова). Експерти Комітету побутової електротехніки Асоціації брали активну участь в напрацюванні цієї Постанови з метою приведення термінів вступу в силу заборони використання певних речовин у техніці у відповідності з вимогами Європейського Союзу.

Зокрема, наприкінці минулого року представники бізнесу звернули увагу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України на те, що наразі Європейський Союз переглядає терміни щодо заборони використання певних речовин у техніці, які незабаром мали набрати чинність в Україні. Комітет побутової електротехніки Асоціації звернув увагу представників державних органів, на те, вимоги до обладнання в Україні не повинні бути жорсткішими за аналогічні вимоги в ЄС, оскільки, це може призвести до зупинення імпорту.

Результатом дискусії стало напрацювання проекту змін до Технічного регламенту обмеження використання деяких небезпечних речовин в електричному та електронному обладнанні в частині відтермінування дат набрання чинності новими обмеженнями до прийняття Урядом додаткового рішення.

Ми вдячні Міністерству економічного розвитку і торгівлі України та іншим залученим державним органам за врахування наших пропозицій та сподіваємось на подальшу конструктивну співпрацю при гармонізації сфери технічного регулювання в Україні у відповідності до вимог Директив ЄС.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: