fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Побутова електротехніка

02/ 04/ 2018
  Асоціація вітає публікацію Порядку ввезення з-за кордону та реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв (Порядок ввезення), затвердженого Рішенням НКРЗІ №78 від 13 лютого 2018 року. Порядок ввезення був розроблений у тісній співпраці з експертами Комітету побутової електротехніки Асоціації. Він встановлює процедуру ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів та їх вільного обігу в Україні. Порядок ввезення визначає перелік типів обладнання для яких застосовується спеціальний порядок імпорту. Наприклад, обладнання, що не відповідає вимогам українського законодавства та ввозиться з метою сертифікації або для демонстрації на виставках; обладнання, що ввозиться з метою гарантійного обслуговування, та інше. Члени Комітету Асоціації надали багато пропозицій до проекту документу, які були враховані та стосувались формулювання ряду положень Порядку ввезення, кількісних лімітів для обладнання, що вимагає спеціального порядку імпорту, тощо. Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та іншим залученим державним органам за прийняття Порядку ввезення та сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю. Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Асоціація вітає публікацію Порядку ввезення з-за кордону та реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв (Порядок ввезення), затвердженого Рішенням НКРЗІ №78 від 13 лютого 2018 року.

Порядок ввезення був розроблений у тісній співпраці з експертами Комітету побутової електротехніки Асоціації. Він встановлює процедуру ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів та їх вільного обігу в Україні. Порядок ввезення визначає перелік типів обладнання для яких застосовується спеціальний порядок імпорту. Наприклад, обладнання, що не відповідає вимогам українського законодавства та ввозиться з метою сертифікації або для демонстрації на виставках; обладнання, що ввозиться з метою гарантійного обслуговування, та інше.

Члени Комітету Асоціації надали багато пропозицій до проекту документу, які були враховані та стосувались формулювання ряду положень Порядку ввезення, кількісних лімітів для обладнання, що вимагає спеціального порядку імпорту, тощо.

Ми вдячні Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації та іншим залученим державним органам за прийняття Порядку ввезення та сподіваємося на подальшу конструктивну співпрацю.

Якщо вам потрібна додаткова інформація, звертайтесь до [email protected], Менеджера Комітету побутової електротехніки Асоціації.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: