fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Деревообробна та меблева галузь

24/ 11/ 2017
  Європейська Бізнес Асоціація вітає Указ Президента України №381/2017 від 21.11.2017 “Про додаткові заходи щодо розвитку лісового господарства, раціонального природокористування та збереження обєктів природно-заповідного фонду”. Указом Президента доручено Кабінету Міністрів України, зокрема: визначити стратегічні напрями розвитку деревообробної промисловості в Україні з метою створення вітчизняної продукції з великою доданою вартістю в умовах інтеграції до європейського ринку; забезпечити проведення з урахуванням кращої світової практики національної інвентаризації лісового фонду України; забезпечити впровадження єдиної державної системи електронного обліку деревини, у тому числі підтвердження походження деревини, з урахуванням європейських норм та стандартів; забезпечити належну конкуренцію субєктів господарювання в процесі проведення аукціонів із продажу необробленої деревини. Асоціація неодноразово наголошувала на необхідності зазначених кроків у своїх зверненнях та під час зустрічей. Сподіваємося, що Кабінет Міністрів України в найкоротші терміни виконає поставлені Президентом завдання.

Європейська Бізнес Асоціація вітає Указ Президента України №381/2017 від 21.11.2017 “Про додаткові заходи щодо розвитку лісового господарства, раціонального природокористування та збереження об’єктів природно-заповідного фонду”.

Указом Президента доручено Кабінету Міністрів України, зокрема:

  • визначити стратегічні напрями розвитку деревообробної промисловості в Україні з метою створення вітчизняної продукції з великою доданою вартістю в умовах інтеграції до європейського ринку;
  • забезпечити проведення з урахуванням кращої світової практики національної інвентаризації лісового фонду України;
  • забезпечити впровадження єдиної державної системи електронного обліку деревини, у тому числі підтвердження походження деревини, з урахуванням європейських норм та стандартів;
  • забезпечити належну конкуренцію суб’єктів господарювання в процесі проведення аукціонів із продажу необробленої деревини.

Асоціація неодноразово наголошувала на необхідності зазначених кроків у своїх зверненнях та під час зустрічей.

Сподіваємося, що Кабінет Міністрів України в найкоротші терміни виконає поставлені Президентом завдання.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: