fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання

07/ 02/ 2011
  28 січня 2011 року Міністерство аграрної політики та продовольства оприлюднило проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження розмірів виплат, спрямованих на державну підтримку галузі тваринництва на 2011 рік», якою передбачно виплати фізичним особам за реалізоване молоко у розмірі 30 коп. за 1 кілограм. У зв’язку з прийняттям Податкового Кодексу України наприкінці 2010 р., яким була скасована попередньо діюча система виплати дотацій сільськогосподарським товаровиробникам молока шляхом автоматичного повереннення ПДВ від молокопереробних підприємств за реалізовану ними продукцію, Молочний Комітет ЄБА розробив пропозиції щодо подальшої підтримки молоковиробникам з метою забезпечення продуктивності і якості молока. У січні 2011 р. пропозиції Молочного Комітету разом з детальною аналітичною довідкою були подані до Міністерства Аграрної політики та продовольства. Крім цього, відбувся ряд зустрічей з представниками Міністерства для обговорення даних пропозицій. 28 січня 2011 р. Міністерство оприлюднило проект Постанови КМУ щодо розмірів виплат, в якій, зокрема, відображені пропозиції ЄБА щодо виплат фізичним особам за реалізоване ними молоко у розмірі 30 коп. за 1 кг зданого молока. На думку представників Молочного Комітету ЄБА, такі виплати стимулюватимуть здачу молока селянами на переробку, що у свою чергу, сприятиме підвищенню якості і продуктивності молока, поліпшенню фінансово-економічного стану сільськогосподарських товаровиробників шляхом надання їм фінансової підтримки, стабілізації закупівельних цін на молоко-сировину. Асоціація сподівається на прийняття Постанови Кабінетом Міністром України.

28 січня 2011 року Міністерство аграрної політики та продовольства оприлюднило проект Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження розмірів виплат, спрямованих на державну підтримку галузі тваринництва на 2011 рік», якою передбачно виплати фізичним особам за реалізоване молоко у розмірі 30 коп. за 1 кілограм.

У зв’язку з прийняттям Податкового Кодексу України наприкінці 2010 р., яким була скасована попередньо діюча система виплати дотацій сільськогосподарським товаровиробникам молока шляхом автоматичного повереннення ПДВ від молокопереробних підприємств за реалізовану ними продукцію, Молочний Комітет ЄБА розробив пропозиції щодо подальшої підтримки молоковиробникам з метою забезпечення продуктивності і якості молока. У січні 2011 р. пропозиції Молочного Комітету разом з детальною аналітичною довідкою були подані до Міністерства Аграрної політики та продовольства. Крім цього, відбувся ряд зустрічей з представниками Міністерства для обговорення даних пропозицій.

28 січня 2011 р. Міністерство оприлюднило проект Постанови КМУ щодо розмірів виплат, в якій, зокрема, відображені пропозиції ЄБА щодо виплат фізичним особам за реалізоване ними молоко у розмірі 30 коп. за 1 кг зданого молока.

На думку представників Молочного Комітету ЄБА, такі виплати стимулюватимуть здачу молока селянами на переробку, що у свою чергу, сприятиме підвищенню якості і продуктивності молока, поліпшенню фінансово-економічного стану сільськогосподарських товаровиробників шляхом надання їм фінансової підтримки, стабілізації закупівельних цін на молоко-сировину.

Асоціація сподівається на прийняття Постанови Кабінетом Міністром України.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: