fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харчові питання, Молочні питання, Роздрібна торгівля, Імпорт та торгівля алкогольними напоями

10/ 07/ 2018
  Сьогодні законопроект №8450 від 7 червня 2018 «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (надалі – Проект) був схвалений Верховною Радою України у першому читанні, в редакції якого було враховано більшість положень, запропонованих експертами Харчового, Молочного Комітетів, Комітету роздрібної торгівлі та Комітету імпорту та торгівлі алкогольними напоями Асоціації. Проектом передбачено зокрема: уніфікація правил щодо маркування харчових продуктів; забезпечення інтересів споживачів; захист споживачів від введення в оману тощо. Ми вдячні народним депутатам та Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин за зусилля у прийнятті Проекту та сподіваємось на його прийняття з пропозиціями Асоціації в цілому.

Сьогодні законопроект №8450 від 7 червня 2018 «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» (надалі – Проект) був схвалений Верховною Радою України у першому читанні, в редакції якого було враховано більшість положень, запропонованих експертами Харчового, Молочного Комітетів, Комітету роздрібної торгівлі та Комітету імпорту та торгівлі алкогольними напоями Асоціації.

Проектом передбачено зокрема:

  • уніфікація правил щодо маркування харчових продуктів;
  • забезпечення інтересів споживачів;
  • захист споживачів від введення в оману тощо.

Ми вдячні народним депутатам та Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин за зусилля у прийнятті Проекту та сподіваємось на його прийняття з пропозиціями Асоціації в цілому.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: