fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

22/ 02/ 2018
  Зернова спільнота Асоціації зібралася на цікаву та смачну ранкову подію – бізнес-сніданок, який ми підготували разом із компанією AGA Partners. На цьому заході партнери AGA Partners - Амінат Сулейманова, Іван Касинюк та Ірина Мороз - розповідали про те, які ризики виникають в процесі здійснення міжнародної торгівлі зерновими та олійними культурами, та як їх уникнути. Учасники бізнес-сніданку отримали багато корисних порад. Наприклад, дізналися, як укладати вигідні контракти, а також про суперечки, які виникають в арбітражі.
01/

Зернова спільнота Асоціації зібралася на цікаву та смачну ранкову подію – бізнес-сніданок, який ми підготували разом із компанією AGA Partners.

На цьому заході партнери AGA Partners – Амінат Сулейманова, Іван Касинюк та Ірина Мороз – розповідали про те, які ризики виникають в процесі здійснення міжнародної торгівлі зерновими та олійними культурами, та як їх уникнути.

Учасники бізнес-сніданку отримали багато корисних порад. Наприклад, дізналися, як укладати вигідні контракти, а також про суперечки, які виникають в арбітражі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: