fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Фінанси та податки

17/ 10/ 2017
  На зустрічі Комітету з фінансів та податків Асоціації в Одесі, яка пройшла 17 жовтня 2017 року, ми говорили про цінову політику. Спікером зустрічі виступив Юрій Грінченко, доцент, кандидат економічних наук, тренер Одеської бізнес-школи Wave та програм МВА. В ході заходу присутні розглянули комплекс цілей цінової політики та детально ознайомилися з ключовими факторами, що впливають на її зміст. Спікер висвітлив варіанти організації процесу ціноутворення всередині компанії, розповів про цінові стратегії, нішеві ціни, формування ціни та конфлікти ціноутворення. Також учасники дізналися головний секрет успішної цінової політики - вибір пріоритетної цілі, інтеграція ціни в загальну ринкову стратегію, комунікація ціни з урахуванням специфіки ринкової ситуації.

На зустрічі Комітету з фінансів та податків Асоціації в Одесі, яка пройшла 17 жовтня 2017 року, ми говорили про цінову політику. Спікером зустрічі виступив Юрій Грінченко, доцент, кандидат економічних наук, тренер Одеської бізнес-школи Wave та програм МВА.

В ході заходу присутні розглянули комплекс цілей цінової політики та детально ознайомилися з ключовими факторами, що впливають на її зміст. Спікер висвітлив варіанти організації процесу ціноутворення всередині компанії, розповів про цінові стратегії, нішеві ціни, формування ціни та конфлікти ціноутворення.

Також учасники дізналися головний секрет успішної цінової політики – вибір пріоритетної цілі, інтеграція ціни в загальну ринкову стратегію, комунікація ціни з урахуванням специфіки ринкової ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: