fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Львів право та податки податки

06/ 12/ 2017
  Продовжуючи тематику якісної та ефективної взаємодії з контрагентами, Наталя Анохіна, голова Правничого комітету Асоціації спільно з Андрієм Богуцьким, юристом компанії Arzinger, провели позачергову зустріч. Спільно з учасниками вони розглянули оcoбливості укладання зовнішьоекономічних договорів та співпраці з іноземними контрагентами. Враховуючи те, що все більше і більше компаній виходять на іноземні ринки, застереження, поради та привентивні заходи згадані Наталею та Андрієм під час зустрічі, були і будуть більш ніж на часі.

Продовжуючи тематику якісної та ефективної взаємодії з контрагентами, Наталя Анохіна, голова Правничого комітету Асоціації спільно з Андрієм Богуцьким, юристом компанії “Arzinger”, провели позачергову зустріч.

Спільно з учасниками вони розглянули оcoбливості укладання зовнішьоекономічних договорів та співпраці з іноземними контрагентами.

Враховуючи те, що все більше і більше компаній виходять на іноземні ринки, застереження, поради та привентивні заходи згадані Наталею та Андрієм під час зустрічі, були і будуть більш ніж на часі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: