fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Транспортні питання

31/ 10/ 2017
  Складна економічна ситуація в нашій країні вимагає від представників транспортної галузі підвищеної уваги до вирішення питань організації і управління перевезеннями. При цьому виникла необхідність підвищення точності планування, аналізу й економічної оцінки роботи як великих транспортних систем, так і окремих її елементів. Тільки на основі точних розрахунків і аналізу стала можлива розробка раціональних ресурсозберігаючих схем перевезення вантажів. Саме тому, 31 жовтня Транспортна робоча група Асоціації в Одесі в партнерстві разом з Асоціацією міжнародних експедиторів України провела обговорення можливостей підвищення ефективності логістичних компаній. Протягом інтенсиву були підняті актуальні для галузі питання. Зокрема, відмінності сучасної програми 1С від її попередніх версій: нові опції, відмінні конфігурації та законодавчі межі її використання, співпраця та користування програмним забезпеченням Укрзалізниці, CRM аудит для транспортних компаній. Спікери розповіли про системи автоматизації для експедиторських і логістичних компаній, що займаються мультимодальними контейнерними перевезеннями, про мінімальні правові стандарти в цій сфері. Окремо вони закцентували увагу на структурі ризиків експедитора та механізмах захисту від них. Учасники отримали відповіді на питання, що їх цікавили, зокрема те, як одержати фінансову звітність та організувати бухгалтерський облік, як захиститися псевдоправових дій контрагентів, як протидіяти шахрайським схемам в бізнес процесах транспортування вантажів та який вплив державних органів на ведення транспортного бізнесу.

Складна економічна ситуація в нашій країні вимагає від представників транспортної галузі підвищеної уваги до вирішення питань організації і управління перевезеннями. При цьому виникла необхідність підвищення точності планування, аналізу й економічної оцінки роботи як великих транспортних систем, так і окремих її елементів. Тільки на основі точних розрахунків і аналізу стала можлива розробка раціональних ресурсозберігаючих схем перевезення вантажів. Саме тому, 31 жовтня Транспортна робоча група Асоціації в Одесі в партнерстві разом з Асоціацією міжнародних експедиторів України провела обговорення можливостей підвищення ефективності логістичних компаній.

Протягом інтенсиву були підняті актуальні для галузі питання. Зокрема, відмінності сучасної програми 1С від її попередніх версій: нові опції, відмінні конфігурації та законодавчі межі її використання, співпраця та користування програмним забезпеченням Укрзалізниці, CRM аудит для транспортних компаній. Спікери розповіли про системи автоматизації для експедиторських і логістичних компаній, що займаються мультимодальними контейнерними перевезеннями, про мінімальні правові стандарти в цій сфері. Окремо вони закцентували увагу на структурі ризиків експедитора та механізмах захисту від них. Учасники отримали відповіді на питання, що їх цікавили, зокрема те, як одержати фінансову звітність та організувати бухгалтерський облік, як захиститися псевдоправових дій контрагентів, як протидіяти шахрайським схемам в бізнес процесах транспортування вантажів та який вплив державних органів на ведення транспортного бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: