fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Харків Фінанси та податки

01/ 06/ 2017
  Система публічних закупівель ProZorro працює вже більше року і довела свою ефективність для бізнесу. Тендери державних установ стали доступні для участі будь-яких підприємств. За цей час кількість тендерів, в яких взяли участь постачальники, досягла майже півмільйона. Бізнес заробив більше 100 млрд грн, а кількість компаній, що спробували ProZorro, сягнула 50 тис. Андрій Баришполь, керівник Департаменту державних закупівель Zakupki.Prom.ua, розповів про принцип роботи ProZorro як системи реформування держзакупівель, а також про види, етапи та нормативне регулювання закупівель в Україні. Учасники отримали корисні поради щодо початку роботи з держзакупівлями, планування участі у тендерах, підготовки відповідної документації, подання пропозиції та правильної поведінки під час редукціону тощо. Так, ключ до успіху полягає у завчасній розробці плану дій в ході аукціону та розрахуванні свого мінімуму. Тож дотримуйтеся обраної Вами стратегії і впевнено перемагайте!

Система публічних закупівель ProZorro працює вже більше року і довела свою ефективність для бізнесу. Тендери державних установ стали доступні для участі будь-яких підприємств. За цей час кількість тендерів, в яких взяли участь постачальники, досягла майже півмільйона. Бізнес заробив більше 100 млрд грн, а кількість компаній, що спробували ProZorro, сягнула 50 тис.

Андрій Баришполь, керівник Департаменту державних закупівель Zakupki.Prom.ua, розповів про принцип роботи ProZorro як системи реформування держзакупівель, а також про види, етапи та нормативне регулювання закупівель в Україні.

Учасники отримали корисні поради щодо початку роботи з держзакупівлями, планування участі у тендерах, підготовки відповідної документації, подання пропозиції та правильної поведінки під час редукціону тощо. Так, ключ до успіху полягає у завчасній розробці плану дій в ході аукціону та розрахуванні свого мінімуму.

Тож дотримуйтеся обраної Вами стратегії і впевнено перемагайте!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: