fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Фінанси та податки

18/ 05/ 2017
  Які прогнози на страховому ринку нам дають підсумки за 2016 рік та як трансформувався ринок за цей час? Як саме найкраще сформувати бюджет компанії на рік? Які можливості або наслідки очікують на власників бізнесу під час оптимізації бюджету? Відповіді на ці та інші питання представники компаній-членів Південноукраїнського офісу Асоціації отримали на Комітеті з фінансів та податків Асоціації в Одесі 18 травня 2017 року. Спікерами зустрічі виступили Дмитро Татарінов, СЕО, та Світлана Ворона, менеджер по роботі с корпоративними клієнтами компанії ”ТВТ - Страховий Брокер”. В ході засідання спікер відзначив основні чинники і ризики, що впливають на бюджет корпоративної програми страхування. Учасники дізналися про тенденції з формування соціального пакету на 2017 рік, про те, як збільшити мотивацію і лояльність персоналу та як отримати ексклюзивні умови від страхової компанії. Також говорили про оптимізацію бюджету в рамках впровадження програм страхування персоналу, авто, вантажів та ін. Наприкінці зустрічі були висвітлені найкращі кейси у співпраці з брокером.

Які прогнози на страховому ринку нам дають підсумки за 2016 рік та як трансформувався ринок за цей час? Як саме найкраще сформувати бюджет компанії на рік? Які можливості або наслідки очікують на власників бізнесу під час оптимізації бюджету? Відповіді на ці та інші питання представники компаній-членів Південноукраїнського офісу Асоціації отримали на Комітеті з фінансів та податків Асоціації в Одесі 18 травня 2017 року. Спікерами зустрічі виступили Дмитро Татарінов, СЕО, та Світлана Ворона, менеджер по роботі с корпоративними клієнтами компанії ”ТВТ – Страховий Брокер”.

В ході засідання спікер відзначив основні чинники і ризики, що впливають на бюджет корпоративної програми страхування. Учасники дізналися про тенденції з формування соціального пакету на 2017 рік, про те, як збільшити мотивацію і лояльність персоналу та як отримати ексклюзивні умови від страхової компанії. Також говорили про оптимізацію бюджету в рамках впровадження програм страхування персоналу, авто, вантажів та ін. Наприкінці зустрічі були висвітлені найкращі кейси у співпраці з брокером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: