fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Одеса Правничі питання

07/ 02/ 2017
  Наразі, в Україні продовжується процес втілення судової реформи в життя, який є достатньо тривалим та складним. Адже він відбувається у два етапи - нормативна та інституційна частина. За попередніми прогнозами перший етап орієнтовно повинен завершитися лише у першому кварталі 2017 року. Так, 7 лютого 2017 року пройшло чергове засідання Правничого комітету Асоціації в Одесі, присвячене темі “Практичні результати судової реформи: адвокатська монополія і приватні виконавці та їх вплив на бізнес”, яку висвітлив Андрій Селютін, голова Комітету, партнер та керівник Південноукраїнської філії АО “Арцінгер”. Учасники обговорили результати введення адвокатської монополії, зокрема  недопуск юристів на засідання в Верховний суд та вищі суди, існуючі варіанти для юрисконсультів, такі як адвокатський іспит, аутсорсинг та третейські суди. Спікер розповів про деякі нововведення держави, такі як реєстр боржників, демографічний реєстр та ін. Гості також дізналися про те, хто виграє, а хто може і програти від впровадження системи приватних виконавців, та які зміни були внесені в Закон “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” від 02.06.2016 №1403-VIII ще до його вступу в законну силу.

Наразі, в Україні продовжується процес втілення судової реформи в життя, який є достатньо тривалим та складним. Адже він відбувається у два етапи – нормативна та інституційна частина. За попередніми прогнозами перший етап орієнтовно повинен завершитися лише у першому кварталі 2017 року.

Так, 7 лютого 2017 року пройшло чергове засідання Правничого комітету Асоціації в Одесі, присвячене темі “Практичні результати судової реформи: адвокатська монополія і приватні виконавці та їх вплив на бізнес”, яку висвітлив Андрій Селютін, голова Комітету, партнер та керівник Південноукраїнської філії АО “Арцінгер”.

Учасники обговорили результати введення адвокатської монополії, зокрема  недопуск юристів на засідання в Верховний суд та вищі суди, існуючі варіанти для юрисконсультів, такі як адвокатський іспит, аутсорсинг та третейські суди. Спікер розповів про деякі нововведення держави, такі як реєстр боржників, демографічний реєстр та ін. Гості також дізналися про те, хто виграє, а хто може і програти від впровадження системи приватних виконавців, та які зміни були внесені в Закон “Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів” від 02.06.2016 №1403-VIII ще до його вступу в законну силу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: