fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури, Логістичні питання

25/ 07/ 2017
  Минулої п’ятниці представники Комітету зернових та олійних культур та Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації долучилися до зустрічі Глави Уряду Володимира Гройсмана з бізнес-спільнотою, ініційованої командою Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, для обговорення перспектив розвитку транспортного ринку України. Учасники заходу обговорили важливі питання роботи системи транспорту в Україні, що наразі турбують як державу, так і компанії, та запропонували низку ініціатив до розгляду Уряду та Парламенту. Зокрема, були підняті проблеми нестачі вагонів, забезпечення прозорого механізму компенсації інвестицій та удосконалення державного тарифного регулювання у сфері портових зборів. Зі сторони Асоціації зазначалося про необхідність створення додаткового стимулу для нарощування вантажопотоків та підвищення конкурентних переваг портів нашої держави. За результатами обговорення, Прем’єр-міністр доручив через місяць-півтора скликати аналогічну нараду, під час якої Міністерство інфраструктури має представити відповідні напрацювання щодо стратегічного бачення розвитку транспортної галузі Україні. Асоціація висловлює вдячність Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману та його команді за долучення до обговорення важливих інфраструктурних питань та розраховує на подальшу співпрацю стосовно розробки Стратегії розвитку транспортної галузі.

Минулої п’ятниці представники Комітету зернових та олійних культур та Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації долучилися до зустрічі Глави Уряду Володимира Гройсмана з бізнес-спільнотою, ініційованої командою Офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, для обговорення перспектив розвитку транспортного ринку України.

Учасники заходу обговорили важливі питання роботи системи транспорту в Україні, що наразі турбують як державу, так і компанії, та запропонували низку ініціатив до розгляду Уряду та Парламенту. Зокрема, були підняті проблеми нестачі вагонів, забезпечення прозорого механізму компенсації інвестицій та удосконалення державного тарифного регулювання у сфері портових зборів. Зі сторони Асоціації зазначалося про необхідність створення додаткового стимулу для нарощування вантажопотоків та підвищення конкурентних переваг портів нашої держави.

За результатами обговорення, Прем’єр-міністр доручив через місяць-півтора скликати аналогічну нараду, під час якої Міністерство інфраструктури має представити відповідні напрацювання щодо стратегічного бачення розвитку транспортної галузі Україні.

Асоціація висловлює вдячність Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману та його команді за долучення до обговорення важливих інфраструктурних питань та розраховує на подальшу співпрацю стосовно розробки Стратегії розвитку транспортної галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: