fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

17/ 05/ 2017
  Вчора під час круглого столу Комітету з логістики Асоціації між представниками державних органів, суднобудівних підприємств та представниками бізнес-спільноти відбулася дискусія щодо можливих перспектив розвитку суднобудівної галузі України на 2018 рік. За результатами зустрічі учасники домовилися, що Комітет з логістики в робочому порядку направить звернення до відповідних органів державної влади із проханням сприяти розвитку суднобудівної галузі, а саме закріпити на законодавчому рівні податкові пільги для суднобудівників (податкові канікули), внести відповідні зміни до законодавства про суднобудування, яке на даний момент є вкрай застарілим та потребує повного реформування, та сприяти заохоченню професійного розвитку кадрів у галузі суднобудування. Комітет з логістики Асоціації дякує представникам суднобудівної галузі за відкритість до діалогу та готовність до подальшої конструктивної співпраці!

Вчора під час круглого столу Комітету з логістики Асоціації між представниками державних органів, суднобудівних підприємств та представниками бізнес-спільноти відбулася дискусія щодо можливих перспектив розвитку суднобудівної галузі України на 2018 рік.

За результатами зустрічі учасники домовилися, що Комітет з логістики в робочому порядку направить звернення до відповідних органів державної влади із проханням сприяти розвитку суднобудівної галузі, а саме закріпити на законодавчому рівні податкові пільги для суднобудівників (податкові канікули), внести відповідні зміни до законодавства про суднобудування, яке на даний момент є вкрай застарілим та потребує повного реформування, та сприяти заохоченню професійного розвитку кадрів у галузі суднобудування.

Комітет з логістики Асоціації дякує представникам суднобудівної галузі за відкритість до діалогу та готовність до подальшої конструктивної співпраці!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: