fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Логістичні питання

31/ 07/ 2017
  Представники Комітету Асоціації з логістики зустрілись із Еріком Хойрупом, експертом проекту технічної допомоги ЄС «Підтримка реалізації Угоди про асоціацію та Національної стратегії в транспортному секторі в Україні», який працює над нормативно-правовим врегулюванням мультимодальних/комбінованих перевезень в Україні. Компанії-члени Комітету поділилися своїм баченням щодо подальшого розвитку мультимодальних перевезень в Україні та надали експертну інформацію, яка є необхідною для підготовки проекту Закону України «Про мультимодальні перевезення». Учасники  зустрічі домовились й надалі обмінюватись даними та відповідними напрацюваннями, що стосуються мультимодальних перевезень для створення ефективної нормативно-правової бази, яка б сприяла розвитку таких перевезень в Україні. Ми дякуємо європейським експертам за підтримку та увагу до проблем бізнес-спільноти та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Представники Комітету Асоціації з логістики зустрілись із Еріком Хойрупом, експертом проекту технічної допомоги ЄС «Підтримка реалізації Угоди про асоціацію та Національної стратегії в транспортному секторі в Україні», який працює над нормативно-правовим врегулюванням мультимодальних/комбінованих перевезень в Україні.

Компанії-члени Комітету поділилися своїм баченням щодо подальшого розвитку мультимодальних перевезень в Україні та надали експертну інформацію, яка є необхідною для підготовки проекту Закону України «Про мультимодальні перевезення».

Учасники  зустрічі домовились й надалі обмінюватись даними та відповідними напрацюваннями, що стосуються мультимодальних перевезень для створення ефективної нормативно-правової бази, яка б сприяла розвитку таких перевезень в Україні.

Ми дякуємо європейським експертам за підтримку та увагу до проблем бізнес-спільноти та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: