fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Агрохімія

31/ 05/ 2017
  Представники Агрохімічного комітету Європейської Бізнес Асоціації долучилися до першої зустрічі проекту ООН з довкілля «Посилення реалізації Роттердамської конвенції в Україні та створення потужностей по боротьбі з незаконним обігом хімічних речовин», що проходила при Міністерстві екології та природних ресурсів України. Під час зустрічі було обговорено сучасний стан реалізації Роттердамської конвенції в України. Також, Крістін Фуелл (Секретаріат Роттердамської конвенції/ФАО) проінформувала присутніх про новини з конференцій Сторін Базельської, Роттердамської та Стокгольмської конвенцій. Проте найбільш актуальним було питання щодо боротьби з нелегальними пестицидами, а саме статистика, боротьба з контрабандою та контрафактом, міжгалузева та міжнародна співпраця. Ми сподівається, що дана подія стане дієвим кроком в боротьбі з контрафактною продукцією!

Представники Агрохімічного комітету Європейської Бізнес Асоціації долучилися до першої зустрічі проекту ООН з довкілля «Посилення реалізації Роттердамської конвенції в Україні та створення потужностей по боротьбі з незаконним обігом хімічних речовин», що проходила при Міністерстві екології та природних ресурсів України.

Під час зустрічі було обговорено сучасний стан реалізації Роттердамської конвенції в України. Також, Крістін Фуелл (Секретаріат Роттердамської конвенції/ФАО) проінформувала присутніх про новини з конференцій Сторін Базельської, Роттердамської та Стокгольмської конвенцій.

Проте найбільш актуальним було питання щодо боротьби з нелегальними пестицидами, а саме статистика, боротьба з контрабандою та контрафактом, міжгалузева та міжнародна співпраця.

Ми сподівається, що дана подія стане дієвим кроком в боротьбі з контрафактною продукцією!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: