fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Молочні питання

13/ 04/ 2017
  Координатор Молочного комітету взяла участь у круглому столі, організованому швейцарсько-українським проектом «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні». Під час заходу обговорювали питання скасування 2 гатунку молока з 1 січня 2018 року. Своє бачення вирішення проблеми озвучили представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Держпродспоживслужби України, галузевих асоціацій, молокопереробних підприємств. Координатор Молочного комітету виступила з пропозиціями щодо необхідних заходів в законодавчо-регуляторному середовищі для забезпечення дієвого та ефективного контролю за прийманням молока та стимулювання створення належної кількості сировинних зон на базі виробничої кооперації фермерських господарств.

Координатор Молочного комітету взяла участь у круглому столі, організованому швейцарсько-українським проектом «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні». Під час заходу обговорювали питання скасування 2 гатунку молока з 1 січня 2018 року. Своє бачення вирішення проблеми озвучили представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Держпродспоживслужби України, галузевих асоціацій, молокопереробних підприємств. Координатор Молочного комітету виступила з пропозиціями щодо необхідних заходів в законодавчо-регуляторному середовищі для забезпечення дієвого та ефективного контролю за прийманням молока та стимулювання створення належної кількості сировинних зон на базі виробничої кооперації фермерських господарств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: