fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Роздрібна торгівля

11/ 04/ 2017
  Компанії-члени Комітету з роздрібної торгівлі Європейської Бізнес Асоціації провели зустріч з представниками Держпродспоживслужби, зокрема, з паном Андрієм Жуком, першим заступником Голови, та паном Вадимом Чайковським, начальником відділу карантину рослин. На зустрічі обговорювалися питання щодо отримання карантинних сертифікатів на підкарантинні товари. За результатом зустрічі домовились в робочому порядку надати пропозиції щодо гармонізації положень Закону України «Про карантин рослин» та Фітосанітарних правил. Дерпродспоживслужба у свою чергу погодилась розглянути можливість запровадження інтерактивної карти карантинних зон та визначення торгівельних мереж як ділянок, вільних від регульованих шкідливих організмів. Комітет з роздрібної торгівлі Асоціації дякує представникам Держпродспоживслужби за конструктивний діалог та відкритість до співпраці!

Компанії-члени Комітету з роздрібної торгівлі Європейської Бізнес Асоціації провели зустріч з представниками Держпродспоживслужби, зокрема, з паном Андрієм Жуком, першим заступником Голови, та паном Вадимом Чайковським, начальником відділу карантину рослин.

На зустрічі обговорювалися питання щодо отримання карантинних сертифікатів на підкарантинні товари.

За результатом зустрічі домовились в робочому порядку надати пропозиції щодо гармонізації положень Закону України «Про карантин рослин» та Фітосанітарних правил. Дерпродспоживслужба у свою чергу погодилась розглянути можливість запровадження інтерактивної карти карантинних зон та визначення торгівельних мереж як ділянок, вільних від регульованих шкідливих організмів.

Комітет з роздрібної торгівлі Асоціації дякує представникам Держпродспоживслужби за конструктивний діалог та відкритість до співпраці!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: