fbpx
Розмір літер 1x
Колір сайту
Зображення
Додатково
Міжрядковий інтервал
Міжсимвольний інтервал
Шрифт
Убудовані елементи (відео, карти тощо)
 

Зернові та олійні культури

30/ 03/ 2017
  Ми були раді вітати заступника Міністерство аграрної політики та продовольства України пані Олену Ковальову на регулярному засіданні Комітету зернових та олійних культур Асоціації. Дискусія була присвячена актуальним питанням зернової галузі, зокрема особливостям регулювання ринку у звязку з Розпорядженням Уряду, яким скасовується Наказ Мінагрополітики №661 від 13 жовтня 2008 року. Учасники обговорили також питання змішування експортних партій зерна, контролю якості та фітосанітарного контролю, а також подальші кроки Міністерства та бізнесу задля забезпечення сприятливих умов розвитку зернової галузі.

Ми були раді вітати заступника Міністерство аграрної політики та продовольства України пані Олену Ковальову на регулярному засіданні Комітету зернових та олійних культур Асоціації.

Дискусія була присвячена актуальним питанням зернової галузі, зокрема особливостям регулювання ринку у зв’язку з Розпорядженням Уряду, яким скасовується Наказ Мінагрополітики №661 від 13 жовтня 2008 року.

Учасники обговорили також питання змішування експортних партій зерна, контролю якості та фітосанітарного контролю, а також подальші кроки Міністерства та бізнесу задля забезпечення сприятливих умов розвитку зернової галузі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Читайте корисні статті та новини. Поширюйте їх соціальними мережами.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: